Aankopen

Een eigen huis koop je misschien een paar keer in je leven. Dus als je een huis wilt kopen, doe het dan meteen goed. Want de gevolgen van de verkeerde of juiste koop bepalen je woon- en leefplezier voor jaren.

 

Neem daarom je eigen aankoopmakelaar mee. Hij kan je goed en objectief advies geven bij elk huis, over de juiste waarde, de bouwkundige aspecten, ontbindende voorwaarden, juridische regelingen, problemen en gebreken en een scherpe onderhandeling voor je voeren, zodat die ene belangrijke koop ook de juiste koop wordt.

 

Hoe werkt dat?
Huis aankopenBij het eerste gesprek horen we graag wie je bent en wat je zoekt. Hierna gaan wij dagelijks op zoek naar de geschikte woning en geven je meteen bericht als we iets gevonden hebben. Als het je wat lijkt, maken wij de afspraak voor een bezichtiging voor je. Als je, nadat je dit huis gezien hebt, en nog steeds enthousiast bent, gaan we meteen een volgende afspraak maken. Hierbij gaat je makelaar natuurlijk met je mee. Het huis wordt aan alle kanten bekeken en onderzocht, zodat je hierna alles weet wat je moet weten. Wat is de waarde, wat zijn de gebreken, wat zijn de beperkingen, wat zijn de mogelijkheden en benodigde budgetten. Hierna gaan we de onderhandelingsstrategie bespreken en zorgen dat je het huis op de juiste manier in handen kunt krijgen. Dit wordt vastgelegd in een zorgvuldig opgesteld koopcontract met de nodige ontbindende voorwaarden erin, zodat het pas doorgaat als je hypotheek bijvoorbeeld geregeld is. Op de dag van de eigendomsoverdracht ga je met je makelaar nog eenmaal de woning controleren om daarna bij de notaris als de nieuwe eigenaar de deur uit te gaan.

Wat kost dat?
Onze courtage voor het volledige aankooptraject bedraagt 1% inclusief btw van de koopsom.

Bent u benieuwd naar uw financieringsmogelijkheden en welke maandlasten daarbij horen? Kijk even op www.hypotheeksamen.nl

Geïnteresseerd in ons als aankoopmakelaar? Bel ons op 072-5270027 of laat uw gegevens achter in het contactformulier hieronder. Enkel de velden met een * zijn verplicht.
 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring